top of page
senses_logo_web.png

SENSES - Milyen finom illat!?

Előfordult már Önnel, hogy egy illat felidézett emlékeiben egy elmúlt élményt, egy helyet, vagy egy pillanatot?

 

A SENSES Sidonies- ban úgy gondoljuk, hogy az illat a személyiségünk része, befolyásolja hangulatunkat, mindennapjainkat. Szeretjük a jól beazonosítható illatokat, amikhez emlékek kötődhetnek: madagaszkári vanília, angol/ francia/ orvosi levendula, afrikai/ mediterrán/ török/ ázsiai jázmin, négy különböző rózsaillat, tonkabab, verbéna…… Európai gyártók kizárólag organikus illatokat tartalmazó parfümjeit és lakásillatosítóit gyűjtöttük össze.

 

Egy négyzetméter vagy többszáz? Több tucat illat minden formában (eau de toilette, eau de parfum, parfümszappan, lakásdekoráció, illatgyertya, illatgépek széles választéka) A francia Durance termékek kizárólagos magyar forgalmazói vagyunk. A nálunk megtalálható márkák a teljesség igénye nélkül: Eau de Tihany, Madeleine M, l’Erborario…. folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

Durance - francia illatgyertyák, otthoni illatszerek, natúrkozmetikumok és otthoni illatszerek "Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 30 éve kínálunk francia gyártást provence-i műhelyeinkben. A természet és annak illatai által inspirálva igyekszünk gyönyörű, kiváló minőségű termékeket létrehozni, mint például az illatgyertyáink, amelyeket hagyományos módon, kézzel készítünk, a kanóctól a rafiakötegig."

Natarom -  illatmarketing megoldásai érzelmi és érzékszervi dimenziót biztosítanak bármely nyilvános térben vagy otthonban. Az  illattal el lehet érni, hogy az  ember lazítson vagy éppen fordítva, friss, feldobott állapotba kerüljön és éppen emiatt több időt töltsön ilyen légkörben. Az illat alapján következtethetünk tisztaságra és igényességre is. A Natarom illóolajok illatos és illékony anyagok, amelyek megtalálhatók a virágokban, levelekben, gyümölcsökben, kéregekben, magvakban vagy gyökerekben… évek óta ismertek parfümjükről vagy jótékony tulajdonságaikról.

Levandin (szívünk csücske) - avagy levendula buzogány - dél-francia hagyomány szerint szerelemben, szerencsében és egészségben gazdag házas éveket hoz az újdonsült párnak.
Sidonies saját gyártásban most több tucat színben, hazai levendulából készíti el személyreszabottan Önnek saját levandijnát.

Jöjjön el a  SENSES by Sidonies boltunkba, válasszuk ki együtt hangulatához, otthonához és munkahelyéhez az Ön illatát!

Termékeink továbbá megtalálhatóak a La Lune Café-ban és a Mesterművészek fodrászatban is.

durance02.jpg
levandin_01.png
durance03.jpg
durance04.png
senses_01.jpg
bottom of page