top of page
raynaud_logo.png
raynaud_02.jpg

Raynaud Limoges Porcelán

A RAYNAUD Porcelán, Limoges régió egyik legrégebbi családi gyára, amelynek eredete több mint 150 éves múltra tekint vissza, egy élő francia örökség. Kiemelkedő szereplője a nemzetközi nagy porcelánházak között a dekorációinak és kollekcióinak kivételes finomsága miatt, amelyet világszerte nagy nevekkel együttműködve fejlesztett ki a gasztronómiában.


Az első Raynaud – akit négy generáció követ a mai napig a gyártásban - egy évszázada költői varázsú porcelánt alkotott, amelynek vezérelve az elegancia és a nagylelkűség.
Költői látásmód irányítja a gyűjtemények létrehozásának minden szakaszát, amelyek kifinomultságukkal, narratív gazdagságukkal és az egyes darabok kifejezőkészségével mindig elkápráztatnak.
Ínyenc és szakértő szakácsként Bertrand Raynaud – a család jelenlegi képviselője, a gyár külkereskedelmi igazgatója - mindig is közel állt a vezető szakácsokhoz, akiket csodál és nagyon megért. A főzés iránti szenvedélye hamarosan arra késztette, hogy kapcsolatokat alakítson ki a gasztronómia világával, és olyan nagyszerű Michelin-csillagos szakácsokkal, mint például Thomas Kellerrel alakítson ki partnerséget.
A Raynaud Porcelán büszke arra, hogy folytatja régóta fennálló hagyományát, melyben páratlan szakértelmét kínálja előkelő ügyfeleinek. Ercuis és Raynaud, mindketten a Colbert-bizottság tagjai.
A Sidonies sokkal több, mint egy értékesítő. A Sidonies ötleteket kínál a speciális vásárlói igényekhez. Ez pedig nem csak abban nyilvánul meg, hogy előkapjuk a polcról a szerintünk legmegfelelőbb darabot, hanem megszervezzük a Limoges Porcelánnal a közös termékfejlesztést is.
Hivatalos ajándékok, különleges alkalmak, céges ajándékok, sporttrófeák, céges vagy intézményi étkészletek, ezekhez kapcsolódó termékek…
A Raynaud szakértelmét és kreativitását arra fordítja, hogy formát adjon magánügyfelek, szervezetek vagy cégek álmainak 

raynaud_05.jpg
raynaud_06.jpg
raynaud_07.jpg
raynaud_04.jpg
bottom of page