top of page
GlassLPS_logo.png

Glass LPS Csillárok

A kristálycsillárok és kristálydarabok gyártása során szerzett közel fél évszázados tapasztalatnak köszönhetően a GlassLPS ma már 1000 típusú kristályvilágítást gyárt. Kérésre a csillárok végső összeszerelését a gyár szakemberei közvetlenül az ügyfélnél végzik el.

A szlovák gyártó fontosnak tartja, hogy kollekcióik tervezése során fenntartsák az egyensúlyt úgy a modernitás és a hagyomány, mint az egyszerűség és a luxus között. Ez a kettősség jellemzi a fejlődést is. Miközben folyamatosan dolgoznak a termékek tökéletesítésén, az alapértékek változatlanok maradnak: korlátlan művészi alkotás, egyediség és kompromisszumok nélküli minőség.

És ez nem túlzás, tekintve, hogy a GlassLPS a világon elérhető legjobb minőségű kristályokat használja. A teljesen kivágott kristálymedálok ezernyi darabjának mindegyikét nikkelezett gyűrűk függesztik fel, a szerkezet pedig polírozott rozsdamentes acélból, vagy kiváló minőségű rézből áll. Minden csillárforma legalább négy árnyalatban, háromféle fém színben, és legalább hat különböző formacsiszolású kőváltozattal érhető el.

 

A Sidonies budapesti boltjaiban megtekinthetők a klasszikus csillárok, a hozzájuk illeszkedő falikarokkal. Az, hogy a vásárló nálunk élőben látja, érzi, hogyan szolgálja a különleges hangulatot egy minőségi csillár, nagyban segíti a döntést.

x_glassPS_termek_9.jpg
x_glassPS_termek_7.jpg
x_glassPS_termek_8.jpg
x_glassPS_termek_10.jpg
GlassLPS_slideshow_01.png
bottom of page