top of page
ercuis_logo.png

Ercuis Asztali ezüst és evőeszközök

Az ezüst tárgyaknak mindig is volt egy magas társadalmi réteghez való tartozás jelentése. Ez elsősorban az ezüst mindenkori értékéből és szűkös rendelkezésre állásából adódott.

 

Az Ercuis termékeket nagy tapasztalatú és tudású ezüstművesek készítik évszázadok óta. Az egyedülálló és értékes, a 19. század óta nemzedékről nemzedékre átadott szaktudás teszi az Ercuis-t Franciaország egyik legnagyobb ezüstművesévé. Emberöltőkön át kizárólag a kiváltságos emberek asztalára szánták az Ercuis fémtárgyakat. Az ínyenc étkezési szokások és a divat változásaival fejlődött az Ercuis forma és mintaválasztéka. Ezek az ezüst tárgyak lassan elválaszthatatlanná váltak a francia „életművészettől”, azaz az „art de vivre”-től. Ercuis napjainkban is aktív szerepet játszik e hagyomány fennmaradásában, miközben szoros kapcsolatot ápol a dekoratív művészetek és a gasztronómia innovatív és egymást keresztező világával. Ercuis 1978-ban a "Comité Colbert" tagja lett, megerősítve ezzel előkelő pozícióját a francia luxusszektorban. A Comité Colbert tagja 75 francia luxuscég és 13 kulturális intézmény, amelyek együtt dolgoznak a francia "art de vivre" nemzetközi népszerűsítésén. 


A Sidonies 10 mintát választott az Ercuis 2022-es mintaválasztékából.  Ebéd és desszertkészlet, halkés és villa, amerikai desszerteskanál, teáskanál, mokkáskanál…. nem csak a minta de a méretkínálat is széles skálán mozog, ennek megfelelően pedig a vásárlói réteg igénye is. Ahhoz, hogy a színes kínálatból kiemeljük a vevő számára legmegfelelőbbet, nagy tapasztalatra van szükség. A Sidonies ilyenkor egyfajta szűrőként működik: szűkíti a kínálatot az ügyfél egyéni igényeihez, hogy aztán neki csak azt kelljen mondania: pont ezt kerestem!

ercuis_07.jpg
ercuis_05.jpg
ercuis_04.jpg
ercuis_06.jpg
ercuis_01_edited.jpg
bottom of page