top of page
Varga_logo.png

Varga Kristály

A Varga kristály három generációs kristálycsiszoló manufaktúra. A dédapa már az első világháború után a Haas és Czirjek műhelyében csiszolta a kristályt, a tudás pedig apáról fiúra szállt az idők folyamán. 1972-ben saját név alatt kezdték gyártani és értékesíteni a míves darabokat. Egy évtized sem telt el, és a magyar márka nemzetközi hírnévre tett szert. Az Egyesült Államok luxus üzletláncai kezdték értékesíteni termékeiket, a Varga kristály így jutott el a Kennedy, a Trump és a Clinton család asztalára is. 

A manufaktúra, melynek saját fejlesztésében több mint 30 minta található, maga látja el a teljes gyártási folyamatot az üvegfújástól a csiszolásig.  Ha azt mondjuk, hogy a cég saját fejlesztésében több mint 30 minta található, mindenki elégedett. Ha hozzátesszük, hogy ezeket az átlátszó mellett még 6 színben tudják előállítani, az ember felkiált: ez fantasztikus! Ha azt is elmondjuk, hogy a 30 mintát a hétféle színnel a szervizkészlet több mint 40 méretére tudják alkalmazni, és ehhez jönnek a hozzájuk illeszkedő palackok, jegesvedrek és vázák… Na, akkor a matematikus és a valószínűségszámítással hadilábon álló halandó is ugyanazt kiáltja tágra nyílt szemekkel: MENNYI?

Pont annyi, hogy a világon egyedülálló szín- és formakombinációs lehetőségek száma a világ vezető ólomkristály műhelyévé emelik a Varga kristályt, mely ezáltal nem csak csipkefinomságú, aprólékos csiszolási munkáiban, de a minták formára szabásában is egyedülálló. 

A Sidonies ebben a varázslatos óriás ólomkristály világban segít tájékozódni, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Budapesti bemutatótermünkben minden Varga műhely által forgalmazott minta, forma, méret és szín megtalálható, a megfelelő kombinációkat pedig együtt alkotjuk meg, hogy tökéletesen alkalmazkodjon a vásárló ízléséhez, ünnepi szokásaihoz, otthona stílusához.

Tekintse meg webshopunkat!

varga_termekfoto_03.png
varga_termekfoto_02.png
varga_termekfoto_01.png
varga_termekfoto_04.png
varga_slide_01.png
bottom of page