top of page

Segítünk a tökéletes ajándék kiválasztásában

Mind törekszünk, hogy egyedi, értékes ajándékot adjunk szeretteinknek

Magánszemélyek

Életünk számos fontos eseményekor – eljegyzés, esküvő, ballagás, diplomaosztó, nyugdíjazás - fejtörést okoz a megfelelő ajándék kiválasztása. Akár családtagról, akár kollégáról, ügyfélről, üzleti partnerről van szó, törekszünk arra, hogy egyedi, emlékezetes ajándékot adjunk. Olyat, aminek az is örül, aki kapja! A minőségi ajándék nem csak azért fontos, hogy az ajándékozottnak örömet szerezzünk, hanem azért is, hogy érezze ön is átérzi, mennyire fontos számára az adott ünnep, az ő személye. Így aztán a vásárlónak önmaga miatt is érdemes időt tölteni a különleges, egyedi, személyre szabott ajándék kiválasztásával. Hiszen az ő értékét is emeli az ajándék.

Kérjen személyes időpontot, ha azt szeretné, hogy munkatársunk csak önnel foglalkozzon! Ebben az esetben átbeszéljük többek között a meglepetés célját és az ajándékozott érdeklődési körét, mely alapján javaslatokat teszünk.

Az ötlettől egészen

a csomagolásig

Természetesen lehetőség van arra is, hogy személyes találkozó helyett online találkozzunk. Ebben az esetben a kellő információ beszerzése után fotókat küldünk a javasolt termékekről. Egyeztetünk, majd a döntést követően a megadott címre kiszállítjuk azt, a kiválasztott csomagolással.

Lépjen velünk kapcsolatba további információért!

bottom of page