1/3

Emlékezetessé tesszük munkája mérföldköveit

Cégek

A munka sokunknak önkifejezés, mely során maradandót alkotunk. Legyen az egy régóta várt szerződéskötés, egy új gyáregység elindítása, gyártási kapacitás bővítése, egy új technológia bevezetése… Ami biztos: ezt mindenképp emlékezetessé szeretnénk tenni. Egyrészt az adott projektben velünk dolgozóknak, másrészt azok számára, akik élvezni fogják ennek gyümölcsét.

1/3

Az eseményt pedig illik megtisztelni hozzá illő eszközökkel. Legyen szó a kristálypohárban felszolgált italokról, a míves csészében gőzölgő teáról, kávéról, vagy az emlékezetes ajándékról, mi biztosítjuk az alkalomhoz illő kristályt és porcelánt.

Különleges termékeivel Sidonies segít abban, hogy a pillanat örök emlékké váljon. Ahogy a vasalt öltöny, a prémium kategóriás óra vagy a toll adja egy üzleti megbeszélés alapját, úgy a tárgyalásnál, céges eseményeknél a tárgyalóasztalon megjelenő étkészlet (pohár, csésze, tányér…) biztosítja a megfelelő hangulatot, sugallja a szervező kiváló értékítéletét.

1/2

Segítünk, hogy a pillanat örök emlékké váljon

Az üzleti élet hétköznapjait is különlegessé teheti a egy kristálypohár vagy porcelán kávés készlet

Forduljon hozzánk, amennyiben szüksége van

különleges, az esemény nagyságának megfelelő hangulat biztosítására

emlékezetes, a cég minőségi szolgáltatását tükröző, minőségi ajándékra

egyedi dekorációkra az esemény emlékezetessé tételéhez

Vegye fel velünk a kapcsolatot személyes vagy online beszélgetés során, és válasszuk ki együtt a porcelán és kristályárut, mely cége fényét emeli a mindennapokban és az ünnepi alkalmak során!