top of page

Bemutatkozás

Szidi_couch_portrait.png

Szilágyi Szidónia

Terítésművészet tanácsadó

"Valóra váltom az elképzeléseit"

Családomban generációkra visszamenőleg nagy hagyománya van a szépség tiszteletének. Apai nagymamám varrónő volt, a csipke, a finom áruk és a mívesség ismerete tőle ered, és a mai napig meghatározó a családban. Minden eseménynek megadtuk a módját, tükörre keményített fehér damaszttal és ünnepi terítékkel tettük emlékezetessé a jeles napokat, mondhatom, hogy a kézműves remekek, a kristály iránti szeretet családilag belém kódolt. 

Amikor felidézem a családi együttléteket, az ünnepi alkalmak villannak be először. A gyertya finoman táncoló lángja, a kristálypoharak csilingelő koccanása, a porcelán tálak, tányérok rajzainak mintázata, és a boldog mosoly, mely mindenki arcán ott ült, a nyugalom, mely minden mozdulatban megbújt.

A tükörre keményített fehér damaszt, az ünnepi teríték és a míves eszközök között felbukkanó boldogság ma is meghatározó számomra, és biztos vagyok benne, hogy a szeretteim is szívesen idézik fel ezeket a pillanatokat.

Ennek az emelkedett hangulatnak a titkait szeretném megosztani a vevőimmel, megmutatni, hogyan lehet a jeles alkalmakat emlékezetes ünnepekké varázsolni. Mindenkinek segítek az ízléséhez, személyiségéhez legjobban illő magas minőségű porcelán, kristály és ezüst használati és dekorációs tárgyak kiválasztásában. Együttműködésünknek köszönhetően a régió jeles iparművészeti manufaktúráinak termékei már nem csupán míves darabok lesznek, hanem a visszaemlékezés őrzői.

YT - Bemutatkozó videó

Tekintse meg bemutatkozó videómat!

bottom of page